De raadpleging

Er wordt steeds op afspraak gewerkt.  Hierdoor worden lange wachttijden in de wachtzaal vermeden en kan de consultatie aangenamer verlopen.  Er wordt een kwartier voorzien per afspraak.

U kan op eenvoudige wijze een afspraak maken online via deze website of telefonisch op het nummer 013/78 32 00 vanaf 08u00 's ochtends tot 19u00 's avonds.

Maak indien nodig voor iedere persoon een afspraak apart, bijvoorbeeld wanneer beide partners een vraag hebben voor de dokter of u en uw kind op onderzoek komen.  Hierdoor is er voor ieder voldoende tijd en dit betekent niet dat er steeds een prestatie wordt aangerekend.  Aarzel dus niet om een afspraak extra te nemen.

Het huisbezoek

Op raadpleging heeft de dokter meer instrumenten en uw dossier bij de hand wat de kwaliteit van de dienstverlening verhoogt.  Bent u echt niet in staat om zich vlot te verplaatsen kan u natuurlijk nog steeds een huisbezoek aanvragen.  De huisbezoeken worden gepland tussen 11u30 en 16u00; probeer dus steeds voor 11u00 uw huisbezoek telefonisch aan te vragen.  Enkel voor dringende gevallen kom ik uitzonderlijk 's avonds nog op huisbezoek.